Termeni si conditii

Iti recomandam sa citești acest document cu atenție. Prin utilizarea site-ului Medsens.ro, vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).
Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul Medsens și, o data incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor părți.
Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.
Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată..
Accesul şi utilizarea paginii medsens.ro implică acceptarea condiţiilor de mai jos, precum şi a reglementărilor legale române din domeniu:

Conditiile generale de fată se aplică vânzărilor de dezinfectanti medicali prin magazinul online medsens.ro , denumite in continuare „produse” .
Aceste produse sunt destinate în primul rând dar nu exclusiv, personalului medical !
Utilizatorul/Clientul poate fi orice persoană juridică sau fizică din România care creează în condiţiile prezentate la autentificare un cont de utilizator.
Medsens.ro işi rezervă dreptul de a modifica conţinutul acestui site in orice moment şi fără preaviz.

Toate preţurile afişate includ TVA. Medsens.ro işi rezervă dreptul de a modifica preturile in cazuri foarte intemeiate .
Instruirea personalului -daca este necesar acest lucru- se face contra cost .
În cazul comenzilor a căror valoare depăşeşte 2000 RON, costul transportului va fi suportat de noi

Produsele comandate se livrează prin firme de curierat rapid la adresa indicată de client! Comenzile se onorează in ordinea sosirii şi inregistrării lor, in general in maxim 1-3 zile de la comandă pentru produsele aflate pe stoc.

Indiferent de situatie, incepand de la ieşirea produselor din depozitul Medsens riscurile cărora pot fi supuse produsele şi ambalajele lor sunt transferate Clientului. Sarcina de aparare incuba Clientul in raport cu transportatorul, pe timpul livrarii. Dacă Clientul constată defecte la produse datorate transportului, este obligat să semnaleze pe foaia de livrare!

Contravaloarea produselor comandate se achită la primire – ramburs in numerar!
Firma de curierat va emite o chitanţă fiscală pentru suma incasată ramburs ! Firma Sc Hat Pro Studios Srl nu mai eliberează altă chitanţă sau duplicate !
In cazul plătii prin virament bancar (cu Ordin de plată) factura se transmite prin email, plata făcandu-se anticipat, în contul:
RO58INGB0000999904279895, deschis la Ing Bank Tg Mures.

Toate produsele comercializate sunt noi, au marcaj CE(sunt omologate şi înregistrate într-o ţară comunitară) pentru a putea fi folosite în reţeaua medicală.Produsele vândute de noi se trimit în ambalajul lor original şi sunt însoţite obligatoriu de Certificate de garanţie.
Garantia produselor este in general de 12 luni ,cu exceptia produselor de unică folosintă sau a materialelor sanitare. Garantia se aplică numai defectelor de fabricare. Aceasta se limiteaza la alegerea Sc Hat Pro Studios SRL la repararea sau la inlocuirea piesei/produsului cu excluderea in mod particular a platii de despagubiri sau a unei taxe.
Orice reclamaţie în perioada de garanţie se va lua în considerare numai cu prezentarea Certificatului original de garanţie emis de Medsens şi copia facturii fiscale. Reparaţiile în perioada de garanţie se execută numai la sediul firmei .

Utilizarea site-lui medsens.ro se face pe răspunderea clientului.
Medsens.ro nu este răspunzător pentru prejudiciile generate de conexiunea internet în utilizarea, copierea sau afișarea conținutului site-ului, declinându-si, de asemenea, răspunderea, pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defecțiuni tehnice apărute la server. In efortul sau de a le oferi clienților informații actuale, Medsens va realiza periodic modificări in conținutul site-ului, schimbările referindu-se la informații despre produse (descrieri, poze, prețuri etc). Pozele afișate pe site au caracter informativ si nu reprezintă obligație contractuală. Promoțiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Clientul este singurul responsabil de alegerea produselor şi serviciilor,precum şi de corespunderea acestora la necesitătile sale. Clientul, in calitate de profesionist, trebuie să verifice conditiile de utilizare a produselor(termene de valabilitate, contraindicatii, precautii privind utilizarea etc.). Clientul este obligat să examineze marfurile in mod nemijlocit la receptia acestora. Orice reclamatie referitoare la cantitate sau defecte se semnalează in cel mult 12 ore de la semnarea de primire a coletului. Indiferent de caz, responsabilitatea Medsens este limitată la cel mult suma totală a valorii produselor sau serviciilor comandate de client.
Medsens nu poate fi facut responsabil de lipsa unor produse din stoc.

Conform OUG 134/2014 – cu modificările ulterioare – comsumatorul are dreptul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, în ambalajul original, în starea în care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia în termen de 14 zile.
În acest caz vă rugăm să luaţi legătura telefonic cu noi la numărul: 0758.061.061 – tarif normal reteaua Orange între orele 8.00 – 21.00 în zilele de lucru!
Nu se acceptă la retur produse deterioarate, folosite necorespunzător sau fără ambalajul original. Nu se acceptă produse la retur care au fost importate special la comanda clientului

Conform OUG 134/2014 – cu modificările ulterioare – comsumatorul are dreptul în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare fără invocarea unui motiv şi fără penalităţi. Produsele se vor returna pe cheltuiala clientului, în ambalajul original, în starea în care au fost livrate. Clientul poate opta pentru schimbarea produsului cu unul similar sau pentru returnarea contravalorii acestuia în termen de 14 zile.
În acest caz vă rugăm să luaţi legătura telefonic cu noi la numărul: 0758.061.061 – tarif normal reteaua Orange între orele 8.00 – 21.00 în zilele de lucru!
Nu se acceptă la retur produse deterioarate, folosite necorespunzător sau fără ambalajul original. Nu se acceptă produse la retur care au fost importate special la comanda clientului

Garantarea produselor este valida doar pe teritoriul Romaniei.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Medsens.ro l va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Tg Mureş.


• Ordinul MS nr 253/2010 privind dispozitivele medicale
• Legea comerţului electronic – 365/2002
• Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG. nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanţă
• OUG NR. 134/2014 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 134/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
• Hotărârea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comerţul electronic
• Legea 677 / 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date -, modificată şi completată cu Legea nr. 506/2004
• O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995 privind Condiţiile de garanţie:
• Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe
• OUG 34/2014 http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Important!

Acesti Termeni şi Conditii de Utilizare precum si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce pot aparea între Medsens.ro şi Utilizator/Client. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clause.