Nocospray-Nocolyse Concept

NOCOSPRAY NOCOLYSE PRODUSE PROFESIONALE PENTRU BIODEZINFECTIE 
DEZINFECTIA SUPRAFETELOR SI A MICROAEROFLOREI PRIN NEBULIZARE
Produsele noastre sunt biodegradabile pana la peste 99.9%, acestea sunt NEBULIZATE cu aparatul NOCOSPRAY, nu sunt corozive, nu sunt toxice şi nu lasă reziduuri.
NOCOLYSE – dezinfectant pentru suprafete si microaeroflora prin nebulizare cu aparatul Nocospray.
Este o generaţie noua de dezinfectanti, pe bază de peroxid de hidrogen şi un complex coloidal de arginţi în cantitate redusă.

nocospray1

1-2-3

 CONCEPTUL NOCOSPRAY – NOCOLYSE

Alaturi de dezinfectanti nebulizatorul poate fi folosit si in procesul de dezinsectie cu urmatoarele substante complementare pe baza de substante biodegradabile:

Oxypy/Oxypy+ : produsele combat insecte ca: tantari, muste, molii, viespi, purici, gândaci de bucatarie, acarieni, paraziții produselor alimentare depozitate (Sp Plodia, Sp Ephestia, Stilophilus SP, etc). Eficienta dezinfectantului este de 6 saptamani.
Moxy : solutie eficienta impotriva tantarilor. Remanenta produsului este de 4 saptamani.
Oxycar : solutie eficienta impotriva acarienilor. Remanenta produsului este de 6 saptamani.
Oxydor : odorizant, elimina mirosurile puternice ‐ are o remanenta de 48 de ore.
In functie de nevoile dumneavoastra, va oferim posibilitatea de a alege si de a beneficia de avantajele conceptului de dezinfectie BIO a suprafetelor si microaeroflorei prin nebulizare:
ECOLOGIC
– Dezinfectantul este biodegradabil până la 99.9%.
– Nu este toxic, nu este alergen.
– Anticoroziv prin ceaţă uscată.
– Nu generează rezistenta la bacterii.
EFFICIENT
– Concept marcat CE 0499 (Echipamente medicale).
– Eficienta de dezinfectie : bactericida, fungicida, sporicida şi virucida.
– Dimensiunea particulelor dezinfectante (în medie 5 µ) generează un grad de saturatie excelent pentru volumul tratat: fiecare cm2 al suprafetei este tratat.
RENTABILITATE
– Este necesară o cantitate extrem de mică de dezinfectant: doar 1 ml pentru a desinfecta 1 m3.
– Nu necesita decat o persoana in procesul de dezinfectie.
ECONOMIE DE TIMP
– Singura  acţiune înainte de dezinfectie, este cea a curăţării prealabile a incarcaturii organice (reziduuri) cu un detergent bun.
– O încăpere de 50 m3 este dezinfectata doar în 33 de minute. (3 minute pentru pulverizare si 30 de minute timp contact).
– Nu este necesara nici o acţiune după dezinfectie (nu este necesară uscarea sau aerisirea incaperilor).
USOR DE UTILIZAT
– Nu este necesara o instruire speciala pentru folosirea nebulizatorului Nocospray.
– Poate fi facuta de orice persoana.
– Programarea nebulizatorului se efectuează în functie de volumul care urmează să fie dezinfectat.
– Nocospray ofera posibilitatea de a folosi un regulator de timp.
– Se opreste automat.
USOR DE MANEVRAT
– Nebulizatorul cantareste doar 5.8kg.
-Este uşor de transportat datorită mânerului ergonomic.
CUM ACTIONEAZA
Conceptul are la bază combinaţia dintre nebulizatorul Nocospray şi dezinfectantul Nocolyse.

4-largeNEBULIZAREA DEZINFECTANTULUI IN INCINTA
– Dezinfectantul Nocolyse este nebulizat pentru formarea unui aerosol, care este apoi propulsat de turbina nebulizatorului Nocospray asociind viteza foarte mare a particulelor cu incalzirea lor prealabila.
– Dimensiunea particulelor formate (în medie 5 µ) în ceaţa fără umezire asigură depunerea lentă şi perfect uniformă pe fiecare cm2 al spaţiului dezinfectat, evitând umiditatea şi coroziunea.
– Nu se formează compuşi organici volatili datorită descompunerii rapide a mai mult de 99.9% din ceaţa în urma căreia nu rămâne nimic după ce a acţionat.
AMPLIFICAREA PRODUSULUI NOCOLYSE
– Combinarea vitezei şi a temperaturii face posibilă ionizarea particulelor emise şi degradarea peroxidului, creându-se astfel radicali liberi oxidanţi (ion superoxid) cu o durata de viaţă foarte scurtă.
Concluzia celor 3 faze
– Pulverizeaza cu viteză foarte mare: concentrarea substanţei active Nocolyse prin dezhidratare, formând „o ceaţă uscată“.
– Ionizarea radicalilor: creşterea efectului bactericid.
– Acţiunea catalitică a atomilor de argint: 1 Ag+ ion atrage 1,000,000 OH- ioni.

1-300x160

 

AUTODISTRUGEREA BACTERIILOR

Există 3 mecanisme care funcţionează independent, dar cu un scop comun: modificarea permeabilităţii membranei bacteriene:
– Oxidarea punţilor de cabon de pe suprafaţa bacteriilor (întreruperea dublei legaturi dintre atomii de carboni) datorită electronilor liberi daţi de radicalul de hidoxid OH-
– Acest mecanism schimbă permeabilitatea membranei şi distruge suprafaţa sporilor.
– Transferul electronilor transportaţi de ionii OH- spre sărurile, electroliţii şi proteinele din membrană sau citoplasmă (în funcţie de tipul de bacterie). Aceşti componenţi sont ionizaţi şi o parte dintre ionii liberi de tip CL- sunt recombinaţi in CL2 ceea ce determină autodistrugerea bacteriilor.
– Scufundarea bacteriei: apa din aer intră în bacterie datorită modificării polarităţii membranei. Suprapresiunea  osmotică omoară bacteria (o bacterie poate rezista la uscare, dar nu şi la supresiunea prin apă).

DOMENII DE APLICARE:

childEducatie:

Comunitatile de copii (scoala, gradinita, centru de zi, cresa), constituie un loc favorabil, o pepiniera pentru transmiterea de infectii, prin conectarea numerosilor copii intr-o zona relativ mica, favorizand astfel transmiterea agentilor infectiosi rapid.
Asadar mersul la gradinita este, un factor determinant in epidemiologia multor boli infectioase.
Sunt suficienti trei pasi pentru transmiterea de boli infectioase de la o persoana la alta:
Agentul patogen trebuie sa fie excretat de catre persoana bolnava sau subiect purtator asimptomatic (in ordinea descrescatoare frecventei: nas, cavitatea bucala, scaun, piele , urina)trebuie sa fie transferat la persoanele sanatoase (prin ordin de frecventa: contact aerosoli, direct sau indirect prin obiecte sau o alta persoana), agentul patogen trebuie sa ajunga la un receptor sensibil cum ar fi: cavitatea bucala, nasul, ochii.
MAINILE SUNT PRINCIPALUL FACTOR IN TRANSMITEREA INFECTIILOR
Rolul cel mai important in profilaxia infectililor il are educarea copiilor, de exemplu stranutul in cot sau in batista, spalarea mainilor cu sapun ori de cate ori se merge la baie, sau daca stranuta in palma sau tuseste, evitarea introducerii mainilor in gura etc
Transmiterea de virusuri, bacterii si paraziti de la copii bolnavi sau purtatori sanatosi la persoanele sanatoase se face prin secretiile nazale si orale (stranut), fecale, urina sau a pielii (contact direct sau indirect printr-o alta persoana sau obiect).

Toate acestea explica de ce incidenta bolilor infectioase digestive, respiratorii, si de piele este crescuta in randul copiilor din gradinite.

happy-family-1-180x180ACASA:

Dezinfectia casei reprezinta o activitate importanta ce trebuie facuta in mod constant pentru a tine bacteriile si germenii la distanta si pentru a ne bucura astfel de un trai sanatos si placut.
Dezinfectia periodica a locuintei ne va pazi astfel de multe boli, crescand simtitor calitatea vietii si permitandu-ne sa fim multumiti de spatiul in care traim si sa ne desfasuram activitatea intr-un ritm normal, neperturbat de boala sau de teama de a ne imbolnavi.
Pentru a avea toate acestea noi va oferim cea mai buna si rapida solutie pentru dezinfectia caminului dumneavoastra.
Conceptul pe care vi-l oferim va trasnforma caminul dumneavoastra rapid intr-un  mediu SIGUR SI PERFECT ASEPTIC.
Acest tip de dezinfectie este potrivita pentru locuintele unde se afla persoane care au imunitatea slabita, persoane care au suferit de boli contagioase, persoane alergice, locuinte in care sunt si animale de companie, camere de noi nascuti etc.

Horeca:

 

hotel-2-180x180Hotelurile: deservesc clientii pe perioade scurte de timp. Astfel, aceeasi camera de hotel găzduieşte un numar mare de clienti in decursul unui an ceea ce duce si la predispozitia infectiilor.  Având în vedere această diversitate, camerele de hotel contin o cantitate enorma de bacterii si germeni. De asemenea, trebuie adăugat că unele camere pot păstra urmele unor clienti (mirosuri de tigări, etc). O dezinfectare eficientă va asigura în primul rând că urmatorul dumneavoastra client găseşte un mediu sănătos şi că, în acelaşi timp, mirosurile neplacute au fost eliminate.

 

 

 

rest 2Restaurante:
In restaurante suprafetele de contact cu mainile sau alimentele reprezinta transportatorii majori de contaminare încrucişată, colecteaza şi disemineaza toate tipurile de microbi. Suprafeţele ce intra  în contact cu mâinile şi alimentele sunt: placi de taiere, frigidere, ustensile de bucătărie … În scopul de a reduce riscurile de infecţie, este important a se dezinfecta în mod regulat tot ceea ce intra în contact cu produsele alimentare.

 

 

 

plane-180x180Transport Public:
Oamenii calatoresc foarte mult iar mijloacele de transport sunt în curs de dezvoltare.
Astfel, mijloacele de transport public transporta din ce in ce mai multe persoane şi acestea pot trece mai uşor dintr-o zona in alta.
Principalele caracteristici ale transportul public sunt reprezentate de  participarea mare si diversitatea de utilizatori.
Se stie de de asemenea că bolile infecţioase şi epidemiile sunt transmise mult mai uşor în medii închise, în special în cazul în care mulţi oameni trăiesc sau calatoresc în contact apropiat.
Astfel, mijlocele de transport reprezinta un mediu prielnic pentru transmiterea agentilor patogeni.
Dezinfectarea poate reduce semnificativ riscul de contaminare şi riscul de circulaţie a virusului.
Orice alte zone aglomerate faciliteaza transmiterea agentilor patogeni, indiferent ca acestea sunt reprezentate de sali de cinema, sali de spectacole sau sali de sport, piscine etc.
Numai prin dezinfectie se reduce semnificativ riscul de contaminare şi riscul de circulaţie a virusului.

Nocospray-Nocolyse generează un mediu sigur, dezinfectat in proporţie de 99,99 %, setând astfel istoricul virucid-bactericid-sporicid şi fungicid, acumulat în spatiul tratat la nivele minime.

Cere oferta pret la 0758.061.061 sau prin email la:comenzi@medsens.ro