Iohannis i-a scris Andreei Munteanu

andreeamunteanu

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, in care i-a adresat felicitari pentru medalia de aur obtinuta la Campionatele Europene de la Montpellier, aratand ca victoria sa confirma faptul ca munca, ambitia si determinarea reprezinta secretele reusitei.

Stimata domnisoara Andreea Munteanu, Doresc sa va transmit felicitarile mele pentru medalia obtinuta la Campionatele Europene Individuale de Gimnastica Artistica de la Montpellier. Victoria dumneavoastra confirma faptul ca munca, ambitia si determinarea reprezinta secretele reusitei. Sacrificiul personal este astfel rasplatit, iar dumneavoastra primiti respectul cuvenit din partea comunitatii. Felicitari pentru tot ce ati realizat, mult succes in continuare si rezultate stralucite in viitoarele competitii sportive”, se arata in scrisoarea transmisa de seful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Admnistratiei Prezidentiale.

Gimnasta Andreea Munteanu a castigat, duminica, medalia de aur in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmand sa concureze si in finala de la sol.

Andreea Munteanu a fost notata cu 14,366, cu care a obtinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) si Claire Martin (Franta, 14,200, medalie de bronz).

Preluare Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>