Grav accident rutier la Satu Mare: un camion a lovit un microbuz și un autotursim

ambulanta_smurd_30_48edd7c659

Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident produs în localitatea Botiz din judeţul Satu Mare, după ce un camion a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autoturism.
Un camion a pătruns pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autoturism, în localitatea Botiz, microbuzul ajungând într-un şanţ, iar maşina intrând într-un cap de pod.

„Cinci persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier care a avut loc pe raza localităţii Botiz, după ce un autocamion a pătruns pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autoturism.

În urma impactului, microbuzul a ajuns într-un şanţ, iar autoturismul într-un cap de pod. Victimele au fost transportate la spital. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cauza exactă care a dus la producerea accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Camelia Cosma, citată de Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>