Cum comand?

1. Comanda
Confirmarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de Medsens.ro magazin online.
Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic, prin sms sau prin intermediul e-mail-ului furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica, prin sms sau prin e-mail a comenzii de catre unul din operatorii Medsens.ro magazin online.
2. Cum pot plasa o comanda?
Pentru plasarea unei comenzi este necesar sa selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati printr-un simplu click pe produsul dorit
Pentru o selectare cat mai corecta a produselor este necesar ca dumneavoastra sa vizualizati compozitia produsului si utilizarea lui.
Dupa alegerea produsului dorit, este necesar ca dumneavoastra sa adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit apasand butonul „Adauga in cos”.

adaugaincos

 

Pentru a vizualiza produsele comandate, accesati cosul de cumparaturi din dreapta-sus si apasati butonul ”Vezi cos”.

vezicos

Daca doriti sa modificati cantitatea produsului ales, trebuie sa apasati butonul „Actualizeaza cos” inainte de a apasa butonul de finalizare comanda.

actualizeazacos

 

Dupa vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi apasati butonul ”Finalizare comanda”.

finalizare

Inainte de a apasa butonul ”Plaseaza comanda”, care va ajuta sa trimiteti comanda catre MedSens este necesar ca dumneavoastra sa completati formularul tipizat cu datele de facturare, datele de livrare si modalitatea de plata pe care o doriti si deasemenea sa selectati daca doriti crearea unui cont Medsens.

Dupa completarea datelor, pentru a merge mai departe,selectati modalitate de livrare.

Luati la cunostinta si bifati ca sunteti de acord cu ”Termeni si Conditii” dupa care apasati butonul ”Plaseaza comanda”.

termeniisiconditii 8

Daca intampinati probleme pe parcursul efectuarii comenzii, nu ezitati sa ne contactati pe adresa comenzi@medsens.ro
3. Cum pot modifica o comanda?
Odata inregistrata o comanda, dumneavoastra nu mai aveti posibilitatea de a o modifica sau anula.
Comanda dumneavoastra nu se poate modifica. Comanda poate fi anulata doar in momentul in care unul din operatorii Medsens va va contacta pentru confirmarea comenzii inregistrate din contul dumneavoastra.
4. Cum pot plati o comanda?
Aveti 2 posibilitati de a plati produsele comandate:
– ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;
– prin ordin de plata, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice.
5. Pot comanda produse telefonic?
Da.
Telefon: 0758.061.061