30 de zile drept de retur

In cadrul magazinului Medsens.ro magazin online, returnarea produselor nu este o povara. Daca, nu esti multumit de produsul achizitionat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrata comanda. Produsele pot fi returnate completand Formularul de retur.

Inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur detaliate mai jos. Serviciul ‘’30 de zile drept de retur’’ nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta.

Cum returnezi produsele achizitionate de pe medsens.ro ?

Conditiile pentru returnare sunt:

  • Produsele sunt neconforme cu specificatiile de pe site
  • Produsele s-au livrat eronat de catre Vanzator

Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si deci sa trimitem curierul la tine pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre tine.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele:

Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site

Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta Medsens.ro magazin online, Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii lui sau a rambursării integrale a contravalorii.

In cazul in care produsul sau produsele comandate prezinta urme de soc mecanic, care pot duce la neutilizarea acestora, va rugam sa mentionati in AWB-ul de primire, la rubrica Observatii, deteriorarea acestora, si sa ne instiintati in max. 12 ore de la primirea coletului.

Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător

În cazul livrării unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.